Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Săpun cu Nămol şi Sare din Marea Moartă Mărește

Săpun cu Nămol şi Sare din Marea Moartă

5069

Conține o compoziție unica de nămol și sare din Marea Moarta, bogată în ingrediente minerale, care au un efect benefic asupra pielii. Complet natural, nu conține conservanți, hidratanți sintetici si plastifianți. Aromă subtilă a uleiurilor esențiale naturale lasă o senzație de prospețime și relaxare după baie. Testat dermatologic.

More details

16,90 lei

21,90 lei

Informații

Acțiunea săpunului:

Față:

  • - îngrijirea tenului gras, care se confruntă cu acnee și eczeme dificil
  • - revitalizarea pielii obosite și stresate

Corp:

  • - sprijină tratamentul dermatitei atopice, psoriazisului și micozei
    - ca parte a tratamentului împotriva celulitei

Păr:

  • - combaterea mătreței și a dermatitei seboreice a scalpului

Ingrediente

Săpunul conține sare carnalită măcinată foarte fin din Marea Moartă. Datorită microgranulelor, peelingul realizat cu ajutorul săpunului nu provoacă senzația neplăcută de zgâriere și iritație a pielii.
Nămolul din Marea Moartă conținut în săpun îi oferă o compoziție deosebit de bogată în ingrediente minerale, datorită căreia curăță perfect tenul gras și totodată aduce rezultate excelente în îngrijirea tenului matur.
Ingredientele minerale au efect antioxidant, întârziind procesul de îmbătrânire a pielii.
Nu conține plastifianți sau conservanți.

Utilizare

Pentru curățarea zilnică a pielii în timpul băii în cadă sau sub duș. Este potrivit pentru toate persoanele, cu excepția celor cu pielea foarte sensibilă, iritată. Este recomandat în special persoanelor cu ten gras sau mixt. Perfect și pentru spălarea părului gras!

Ambalaj

100 g

Sfatul expertului

Marea Moartă merită să fie denumită un miracol al naturii. Tratamentele și curele cu utilizarea nămolului și sării din Marea Moartă precum și produsele cosmeticele pe bază de acestea îmbunătățesc starea pielii datorită conținutului unic de elemente valoroase.
Săpunul este potrivit pentru toate persoanele, cu excepția persoanelor cu pielea foarte sensibilă și iritată. Este recomandat în special persoanelor cu ten gras sau mixt. Perfect și pentru spălarea părului gras!

30 alte produse din aceeași categorie: