Urmăriţi-ne pe Facebook

Fat Burn Piperine

5037

Supliment alimentar pentru controlul masei corporale

More details

79,90 lei

Informaţii

Fat Burn Piperine este un supliment alimentar, ce facilitează menținerea greutății corporale corespunzătoare. Combinația de piperină din piper negru, extract din ceai roșu denumit "distrugătorul de grăsimi" și crom, aduce rezultate nemaipomenite în procesul de slăbire.

Concentrație mare de substanțe active cu standardizare!

Standardizarea înseamnă, că fiecare capsulă Fat Burn Piperine conține o cantitate constantă de ingrediente active, selectată în mod corespunzător, printre care 120 mg polifenoli ce provin din ceai roșu și 10 mg piperină din piper negru.Fat Burn Piperine este un supliment alimentar, ce facilitează menținerea greutății corporale corespunzătoare. Combinația de piperină din piper negru, extract din ceai roșu denumit "distrugătorul de grăsimi" și crom, aduce rezultate nemaipomenite în procesul de slăbire.

Concentrație mare de substanțe active cu standardizare!
Standardizarea înseamnă, că fiecare capsulă Fat Burn Piperine conține o cantitate constantă de ingrediente active, selectată în mod corespunzător, printre care 120 mg polifenoli ce provin din ceai roșu și 10 mg piperină din piper negru.

Ingrediente

Piperul negru:

  • datorită conținutului de piperină (10 mg în fiecare capsulă!) susține performanța fizică a organismului și accelerează arderea țesutului adipos
  • susține digestia și asimilarea ingredientelor nutritive
  • ajută la controlul greutății corporale
  • datorită proprietăților sale antioxidante, susține sistemul imunitar

Ceai roșu pu-erh

  • ajută la arderea țesutului adipos;
  • sursă de antioxidanți, consolidează apărarea organismului împotriva radicalilor liberi;
  • ajută la menținerea nivelului corespunzător de glucoză în sânge.

Cromul

  • contribuie la menținerea metabolismului corespunzător al macronutrienților;
  • ajută la menținerea nivelului corespunzător de glucoză din sânge, astfel încât se reduce pofta de dulciuri.

Utilizare

Consumă 1 capsulă pe zi cu apă din abundență, cel mai bine, cu jumătate de oră înainte de masă (dar nu pe stomacul gol) sau cu jumătate de oră înainte de începerea exercițiilor fizice.

Ambalaj

40 de capsule pullulan

Otázky

Fat Burn Piperine – cele mai frecvente întrebări

1. Ce este Fat Burn Piperine?
Fat Burn Piperine este un supliment alimentar, ce furnizează ingrediente care sprijină procesul de slăbire și menținerea  unei siluete de invidiat.

2. Ce ingrediente conține Fat Burn Piperine?
Fat Burn Piperine îmbină trei ingrediente puternice: piper negru, ceai roșu pu erh și crom. Capsula este tip pullulan.

3. Care este conținutul unei capsule?
O capsulă Fat Burn Piperine conține:

  • 400 mg extract de ceai roșu (printre care 120 mg polifenoli)
  • 100 mg extract de piper negru (10 mg piperină)
  • 100 mcg de picolinat de crom (forma chelată a cromului)
  • capsulă pullulan

Zero adaosuri inutile - doar ingrediente selectate cu grijă și atenție!

4. Ce înseamnă standardizarea extractelor?
Standardizarea înseamnă, că fiecare capsulă de supliment conține o cantitate constantă, perfect potrivită de ingrediente active.

5. Ce înseamnă, că Fat Burn Piperine este conform cu filosofia "clean label"?
Conținut conform cu filosofia "clean label" înseamnă, că suplimentul conține doar ingredient indispensabile, fără aditivi suplimentari, agenți de îngroșare, conservanți sau alte substanțe inutile.

6. Cine poate consuma Fat Burn Piperine?
Persoanele, care doresc să sprijine procesul de ardere a țesutului adipos, pentru a slăbi sau a menține o siluetă filiformă.

7. Pot copiii să consume Fat Burn Piperine?
Nu, RFat Burn Piperine este destinat persoanelor adulte.

8. Pot femeile gravide sau mamele care alăptează să consume Fat Burn Piperine?
Nu.

9. Pot vegetarienii și veganii să consume Fat Burn Piperine?
Da, Fat Burn Piperine conține ingrediente ce provin din surse corespunzătoare pentru vegani și vegetarieni. Capsula este tip pullulan.

10.  Se spune, că persoanele care au diabet nu ar trebui să consume crom fără a consulta medicul. Pot în acest caz să consume Fat Burn Piperine, dacă iau medicamente?
Persoanele care iau medicamente în mod regulat ar trebui să verifice cu medicul de familie, ce ingrediente trebuie să elimine din dieta lor. Suplimentele, datorită cantităților de ingrediente active selectate în mod corespunzător, au o acțiune treptată, astfel încât eventualele efecte secundare nedorite sunt ușoare și pot fi eliminate în mod rapid prin stoparea administrării.
Vă reamintim, de asemenea, că suplimentele servesc pentru a suplimenta dieta și nu pentru a trata orice tip de boli.

11. Există contraindicații pentru consumul de Fat Burn Piperine?
Nu există contraindicații în cazul persoanelor sănătoase. Însă, în cazul în care ai alergie la ingredientele suplimentului sau ai probleme de sănătate, consultă medicul  de familie înainte de a începe administrarea.

12. Conține Fat Burn Piperinee GMO ( organisme modificate genetic)?
Nu, Fat Burn Piperine nu conține GMO.

13. Conține Fat Burn Piperine gluten?
Fat Burn Piperine nu conține gluten, ca și ingredient. Cu toate acestea, având în vedere căile de comunicație comune cu alte suplimente, acesta poate conține urme de gluten.

14.  Pe ce durată se poate consuma Fat Burn Piperine?
Recomandăm consumul de Fat Burn Piperine timp de 3 luni ca parte a unei diete echilibrate și a unui stil de viață activ și sănătos. Apoi de făcut 2-3 săptămâni de pauză. Recomandăm respectarea dozei zilnice menționate. Nu consuma preparatul ca substitut a unei diete variate.

15.  În ce mod trebuie consumat Fat Burn Piperine?
Recomandăm consumul o dată pe zi 1 capsulă de Fat Burn Piperine, cel mai bine, cu jumătate de oră înainte de masă (dar nu pe stomacul gol) sau cu o jumătate de oră înainte de începerea exercițiilor fizice. De reținut, că produsul nu poate fi folosit ca substitut a unei diete variate. Nu depășiți doza zilnică recomandată. După 3 luni de utilizare, recomandăm o pauză de 2-3 săptămâni.

16. Este sigur de consumat Fat Burn Piperine în fiecare zi?
Fat Burn Piperine poate fi consumat în siguranță, conform recomandărilor: o capsulă o dată pe zi.

17.  Se poate consuma Fat Burn Piperine împreună cu alte suplimente?
Da, se poate, deoarece combinarea de Fat Burn Piperine cu alte suplimente Blue Nature sporește eficiența programului, ce are ca scop slăbirea și/ sau menținerea unei siluete zvelte:

  • curățarea, adică detoxifierea organismului. Depunerile din intestine împiedică pierderea eficientă în greutate, de aceea folosește mai întâi un tratament de curățare cu suplimentul pH Body Balance
  • o dietă echilibrată - dacă urmezi o dietă cu conținut scăzut de calorii, este posibil să oferi organismului prea puțini micronutrienți valoroși.  Îți vine în ajutor Mineral Balance, ce completează eventualele deficiențe de ingrediente minerale
  • exerciții fizice - acestea reprezintă un element indispensabil pentru menținerea greutății corporale corespunzătoare. Ai grijă de starea musculară și a articulațiilor folosind Natural Collagen

Descărcări

30 alte produse din aceeași categorie: