Urmăriţi-ne pe Facebook

Red Tea Forte

5037

Supliment alimentar pentru controlul masei corporale

More details

44,90 lei

64,90 lei

Informaţii

Red Tea Forte este un supliment alimentar, ce facilitează menținerea greutății corporale corespunzătoare. Combinația de piperină din piper negru, extract din ceai roșu denumit "distrugătorul de grăsimi" și crom, aduce rezultate nemaipomenite în procesul de slăbire.
Concentrație mare de substanțe active cu standardizare!
Standardizarea înseamnă, că fiecare capsulă Red Tea Forte conține o cantitate constantă de ingrediente active, selectată în mod corespunzător, printre care 120 mg polifenoli ce provin din ceai roșu și 10 mg piperină din piper negru.

Ingrediente

Piperul negru:

 • datorită conținutului de piperină (10 mg în fiecare capsulă!) susține performanța fizică a organismului și accelerează arderea țesutului adipos
 • susține digestia și asimilarea ingredientelor nutritive
 • ajută la controlul greutății corporale
 • datorită proprietăților sale antioxidante, susține sistemul imunitar

Ceai roșu pu-erh

 • ajută la arderea țesutului adipos;
 • sursă de antioxidanți, consolidează apărarea organismului împotriva radicalilor liberi;
 • ajută la menținerea nivelului corespunzător de glucoză în sânge.

Cromul

 • contribuie la menținerea metabolismului corespunzător al macronutrienților;
 • ajută la menținerea nivelului corespunzător de glucoză din sânge, astfel încât se reduce pofta de dulciuri.

Utilizare

Consumă 1 capsulă pe zi cu apă din abundență, cel mai bine, cu jumătate de oră înainte de masă (dar nu pe stomacul gol) sau cu jumătate de oră înainte de începerea exercițiilor fizice.

Ambalaj

30 de capsule pullulan

Otázky

Red Tea Forte – cele mai frecvente întrebări

1. Ce este Red Tea Forte?
Red Tea Forte este un supliment alimentar, ce furnizează ingrediente care sprijină procesul de slăbire și menținerea  unei siluete de invidiat.

2. Ce ingrediente conține Red Tea Forte?
Red Tea Forte îmbină trei ingrediente puternice: piper negru, ceai roșu pu erh și crom. Capsula este tip pullulan.

3. Care este conținutul unei capsule?
O capsulă Red Tea Forte conține:

 • 400 mg extract de ceai roșu (printre care 120 mg polifenoli)
 • 100 mg extract de piper negru (10 mg piperină)
 • 100 mcg de picolinat de crom (forma chelată a cromului)
 • capsulă pullulan

Zero adaosuri inutile - doar ingrediente selectate cu grijă și atenție!

4. Ce înseamnă standardizarea extractelor?
Standardizarea înseamnă, că fiecare capsulă de supliment conține o cantitate constantă, perfect potrivită de ingrediente active.

5. Ce înseamnă, că Red Tea Forte este conform cu filosofia "clean label"?
Conținut conform cu filosofia "clean label" înseamnă, că suplimentul conține doar ingredient indispensabile, fără aditivi suplimentari, agenți de îngroșare, conservanți sau alte substanțe inutile.

6. Cine poate consuma Red Tea Forte?
Persoanele, care doresc să sprijine procesul de ardere a țesutului adipos, pentru a slăbi sau a menține o siluetă filiformă.

7. Pot copiii să consume Red Tea Forte?
Nu, Red Tea Forte este destinat persoanelor adulte.

8. Pot femeile gravide sau mamele care alăptează să consume Red Tea Forte?
Nu.

9. Pot vegetarienii și veganii să consume Red Tea Forte?
Da, Red Tea Forte conține ingrediente ce provin din surse corespunzătoare pentru vegani și vegetarieni. Capsula este tip pullulan.

10.  Se spune, că persoanele care au diabet nu ar trebui să consume crom fără a consulta medicul. Pot în acest caz să consume Red Tea Forte, dacă iau medicamente?
Persoanele care iau medicamente în mod regulat ar trebui să verifice cu medicul de familie, ce ingrediente trebuie să elimine din dieta lor. Suplimentele, datorită cantităților de ingrediente active selectate în mod corespunzător, au o acțiune treptată, astfel încât eventualele efecte secundare nedorite sunt ușoare și pot fi eliminate în mod rapid prin stoparea administrării.
Vă reamintim, de asemenea, că suplimentele servesc pentru a suplimenta dieta și nu pentru a trata orice tip de boli.

11. Există contraindicații pentru consumul de Red Tea Forte?
Nu există contraindicații în cazul persoanelor sănătoase. Însă, în cazul în care ai alergie la ingredientele suplimentului sau ai probleme de sănătate, consultă medicul  de familie înainte de a începe administrarea.

12. Conține Red Tea Forte GMO ( organisme modificate genetic)?
Nu, Red Tea Forte nu conține GMO.

13. Conține Red Tea Forte gluten?
Red Tea Forte nu conține gluten, ca și ingredient. Cu toate acestea, având în vedere căile de comunicație comune cu alte suplimente, acesta poate conține urme de gluten.

14.  Pe ce durată se poate consuma Red Tea Forte?
Recomandăm consumul de Red Tea Forte timp de 3 luni ca parte a unei diete echilibrate și a unui stil de viață activ și sănătos. Apoi de făcut 2-3 săptămâni de pauză. Recomandăm respectarea dozei zilnice menționate. Nu consuma preparatul ca substitut a unei diete variate.

15.  În ce mod trebuie consumat Red Tea Forte?
Recomandăm consumul o dată pe zi 1 capsulă de Red Tea forte, cel mai bine, cu jumătate de oră înainte de masă (dar nu pe stomacul gol) sau cu o jumătate de oră înainte de începerea exercițiilor fizice. De reținut, că produsul nu poate fi folosit ca substitut a unei diete variate. Nu depășiți doza zilnică recomandată. După 3 luni de utilizare, recomandăm o pauză de 2-3 săptămâni.

16. Este sigur de consumat Red Tea Forte în fiecare zi?
Red Tea Forte poate fi consumat în siguranță, conform recomandărilor: o capsulă o dată pe zi.

17.  Se poate consuma Red Tea Forte împreună cu alte suplimente?
Da, se poate, deoarece combinarea de Red Tea Forte cu alte suplimente Blue Nature sporește eficiența programului, ce are ca scop slăbirea și/ sau menținerea unei siluete zvelte:

 • curățarea, adică detoxifierea organismului. Depunerile din intestine împiedică pierderea eficientă în greutate, de aceea folosește mai întâi un tratament de curățare cu suplimentul pH Body Balance
 • o dietă echilibrată - dacă urmezi o dietă cu conținut scăzut de calorii, este posibil să oferi organismului prea puțini micronutrienți valoroși.  Îți vine în ajutor Mineral Balance, ce completează eventualele deficiențe de ingrediente minerale
 • exerciții fizice - acestea reprezintă un element indispensabil pentru menținerea greutății corporale corespunzătoare. Ai grijă de starea musculară și a articulațiilor folosind Natural Collagen

Descărcări

30 alte produse din aceeași categorie: