Urmăriţi-ne pe Facebook

Despre noi

Bine ați venit la BetterStyle, companie internațională cu rădăcini britanice

BetterStyle este marca înființată în baza a aproape 100 de ani de experiență în domeniul creării de produse ingenioase, care ușurează responsabilitățile casnice de zi cu zi. Ne inspirăm din originile noastre britanice și continuăm să ne dezvoltăm pe piețele europene. Înainte acționam sub numele de Betterware - dar când ne-am dat seama că produsele noastre devin parte permanentă din stilul de viață al Reprezentanților și Clienților noștri, am decis să ne continuăm activitatea sub noua marcă BetterStyle.

Cele mai importante evenimente:

Anul 1928 - în Marea Britanie a fost înființată firma Betterware.

Anul 2007 -  începerea activității în Polonia. Am introdus în oferta noastră, nu doar articole casnice extrem de funcționale, dar și produse de sănătate și cosmetice.

Anul 2013 - deschiderea pe piața din Cehia.

Anul 2014 - la comunitatea reprezentanților și Clienților noștri s-au alăturat locuitorii Slovaciei.

Anul 2016 - introducerea BetterStyle în Ungaria.  

Anul 2017 - deschiderea pieței din România.  

Anul 2021 - începerea activității în Ucraina.

Anul 2021 - ne schimbăm denumirea în BetterStyle, pentru a sublinia, că produsele oferite de noi dobândesc valoarea lor adevărată abia atunci când Clienții și Reprezentanții noștri contribuie cu stilul lor propriu - utilizându-le zi de zi, în cadrul stilului lor de viață.

Dorim ca produsele BetterStyle să fie o modalitate de exprimare de sine și totodată să asigure o sursă sigură de venit Reprezentanților noștri.

Convinge-te, că BetterStyle se potrivește perfect stilului tău personal de viață, iar apoi inspiră-i și pe cei din jurul tău!

Valorile noastre

Misiunea noastră

Dorim să îmbunătățim calitatea vieții cotidiene, oferind Clienților noștri idei pentru o casă mai bună, ajutându-i pe  Reprezentanții noștri să obțină independența financiară, având grijă de dezvoltarea profesională a Angajaților.

Clienții noștri

Suntem de părere că facilitând activitățile casnice, îi ajutăm pe Clienții noștri să trăiască mai confortabil, mai plăcut, mai aproape de familie și de prieteni. Anual compania BetterStyle introduce pe piață aproximativ 400 de produse noi.

Reprezentanții noștri

Dorim să dăm șansa oricărei persoane care ar vrea să-și dezvolte capacitățile și să tindă spre îmbunătățirea calității vieții. Planul de marketing al BetterStyle facilitează Reprezentanților începerea rapidă și dezvoltarea dinamică a propriei afaceri fără risc și fără investiții prea mari.

Ce reprezintă MLM?

Conform analiștilor mediului de afaceri, vânzarea directă, dar mai ales marketing-ul pe mai multe niveluri (MLM) constituie una din sectoarele cu dezvoltarea cea mai dinamică. Această tendință se va menține încă cel puțin zece ani, cu toate că are peste 200 de ani de tradiție (primul produs a fost distribuit în vânzare directă în 1768).

În fiecare an crește pe toate piețele noastre atât numărul clienților care folosesc această formă de cumpărături, cât și numărul persoanelor care și-au legat cariera profesională de vânzarea directă. Și nu e de mirare! Marketing-ul pe mai multe niveluri este o afacere cu șanse egale, o ocupație pentru toți cei care apreciază libertatea și independența, care doresc dezvoltarea personală și succesele profesionale și materiale. Aici nu te întreabă nimeni câți ani ai, ce studii ai, ce experiență profesională ai, ce planuri legate de familie ai, câți copii ai și dacă mereu vei fi la dispoziția companiei. De asemenea, nu are importanță dacă știi să vinzi, este de ajuns să folosești produsele și să le recomanzi cunoscuților tăi – recomandarea ta este cea mai bună tehnică de vânzare.

În cadrul vânzării directe și clienții sunt avantajați. Datorită ocolirii tuturor intermediarilor care apar în comerțul tradițional, precum: depozite en gros, puncte de vânzare en detail și alți intermediari, firmele de distribuție directă pot să-și vândă produsul fără a aplica comisioane suplimentare, adică la un preț bun și la o calitate la fel de bună.

Iar tu și clientul tău câștigați, pur și simplu.