Urmăriţi-ne pe Facebook

Natural collagen: colagen de peşte + trandafir sălbatic + sulf organic (MSM)

5024

69,90 lei

Informaţii

Supliment alimentar care oferă colagen activ biologic într-o capsulă tip pullulan.

Colagenul, denumit în mod obișnuit și „proteina ​ tinereții”, ajută la menținerea sănătoasă a articulațiilor, oaselor și a mușchilor.

Obținut prin metoda proteoliză enzimatică, datorită căreia se păstrează toate peptidele unice (dipeptide și tripeptide) precum și aminoacizi în secvențele corespunzătoare ale lanțurilor de aminoacizi.

Metoda inovatoare de obținere a colagenului are implicare directă asupra funcționalității sale biologice și capacității de stimulare a fibroblastelor să producă colagen adecvat în corpul nostru.

Deoarece furnizăm organismului peptide și aminoacizi pregătiți corespunzător, organismul îi absoarbe instantaneu.

Materia primă provine din piele de pește. Aceasta este o informație foarte importantă, deoarece colagenul produs în organismul uman și colagenul de pește au aproape aceeași structură. Spiralele peptidice (helix) se combină în formațiuni specifice ale triplei helix (superhelix), ceea ce duce la absorbția ridicată a colagenului de pește de către corpul uman.

 

Ajută-ți corpul în producerea de colagen, hrănindu-te în mod echilibrat și ducând un stil de viață sănătos și activ.Ingrediente active

COLAGEN DE PEȘTE, ce provine din piele de pește, obținut în procesul de proteoliză enzimatică, identic cu proteoliza care are loc în sistemul digestiv uman. Acest proces garantează păstrarea tuturor peptidelor și aminoacizilor unici în secvențe adecvate ale lanțurilor de aminoacizi, ceea ce are o implicare directă asupra funcționalității lor biologice și capacității de stimulare a fibroblastelor să  producă colagen adecvat.

 

MĂCEȘUL reprezintă o sursă bogată de vitamina C naturală, care este indispensabilă în producerea corectă de colagen în organismul nostru.

 

METILSUFONILMETAN (MSM) apare în mod natural în organism și este implicat în producerea de colagen și cheratină. Sulful este indispensabil pentru viață. Face parte din compoziția a doi aminoacizi codificați - metionină și cisteină precum și a multor alți compuși biologici importanți, de exemplu, vitamine. Așa cum au confirmat rezultatele cercetărilor științifice, deficiența de sulf poate fi cauza rigidității musculare și a articulațiilor.

Utilizare

1-3 capsule pe zi.

Ambalaj

Conține 30 de capsule tip pullulan.

Înterbări

Natural Collagen – Întrebări frecvente

1. Ce este Natural Collagen?

Este un supliment dietetic care oferă colagen de pește de înaltă calitate, sulf organic și extract de măceș. Poate ajuta sinteza corespunzătoare a colagenului din organismul uman cu scopul de a menține starea articulațiilor, a oaselor, mușchilor, pielii, părului și a unghiilor.

2. Ce fel / tip  de colagen conține?

Natural Collagen conține colagen de pește, care are aproape aceeași structură ca și colagenul produs în organismul uman.

 

3. Care este materia primă  folosită în Natural Collagen?

Colagenul care face parte din compoziția suplimentului Natural Collagen provine din piele de pește.

 

4. Cum este obținut colagenul?

Colagenul conținut în suplimentul Natural Collagen este obținut în procesul de proteoliză enzimatică, identic cu proteoliza care are loc în sistemul digestiv uman. Acest proces garantează păstrarea tuturor peptidelor și aminoacizilor unici în secvențe adecvate ale lanțurilor de aminoacizi, ceea ce are o implicare directă asupra funcționalității lor biologice și capacității de stimulare a fibroblastelor să  producă colagen adecvat.

 

5. Ce alte ingrediente suplimentare conține Natural Collagen?

Natural Collagen conține de asemenea extract din măceș – o sursă bogată de vitamina C – precum și  metilsulfonilmetan (MSM).

 

6. Care este conținutul unei capsule?

O capsulă Natural Collagen conține 333 mg colagen de pește, 67 mg extract de măceș și 50 mg metilsulfonilmetan (MSM), denumit și sulf organic. Învelișul este tip pullulan.

 

7. Cine poate utiliza Natural Collagen?

Natural Collagen este recomandat persoanelor adulte cu vârsta peste 25 de ani – la această vârstă, aproximativ, cantitatea de colagen produs natural de organismul uman începe să scadă.

 

8. Femeile însărcinate sau în curs de alăptare pot utiliza Natural Collagen?

Înainte de a utiliza Natural Collagen recomandăm să consulte medicul.

 

9. Am auzit, că, colagenul trebuie consumat împreună cu vitamina C.

Vitamina C este indispensabilă pentru producerea corectă de colagen, cu scopul asigurării funcționării corespunzătoare a oaselor, cartilajelor și a pielii.

 

10. În ce mod se consumă capsulele?

Natural Collagen se recomandă de consumat 1 – 2 ori pe zi, cu o cantitate considerabilă de apă. Trebuie reținut faptul, că produsul nu poate fi utilizat ca și substitut pentru o dietă variată. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

 

11. Pentru cât timp pot fi utilizate capsulele?

Recomandăm utilizarea de Natural Collagen pentru cel puțin 4 luni în cadrul dietei echilibrate și a unui ritm de viață activ și sănătos. Respectați doza zilnică recomandată. Nu folosiți preparatul ca și substitut pentru o dietă variată.

 

12. Există contraindicații pentru utilizarea de Natural Collagen?

Nu există contraindicații în cazul persoanelor sănătoase. Cu toate acestea, dacă sunteți alergic la ingredientele suplimentului sau aveți probleme de sănătate, consultați medicul înainte de a începe utilizarea de Natural Collagen.

 

13. Este sigur de consumat Natural Collagen zilnic?

Natural Collagen se poate consuma în siguranță conform recomandărilor: 1 capsulă 1-2 ori pe zi.

 

14. Este permis copiilor să consume Natural Collagen?

Natural Collagen a fost elaborat pentru nevoile persoanelor adulte. De aceea nu se recomandă utilizarea acestui supliment de către copii.

 

15. Poate fi Natural Collagen consumat împreună cu alte suplimente?

Se poate.

Descărcări

30 alte produse din aceeași categorie: