Urmăriţi-ne pe Facebook

Fish Collagen Joints & Skin

5024

Pentru fiecare 55 lei cheltuiți la cumpărăturile din acest catalog! Fish Collagen Joints & Skin de 18,90 lei

More details

18,90 lei

79,90 lei

Informaţii

Supliment alimentar care oferă colagen activ biologic într-o capsulă tip pullulan.

Colagenul, denumit în mod obișnuit și „proteina ​ tinereții”, ajută la menținerea sănătoasă a articulațiilor, oaselor și a mușchilor.

Obținut prin metoda proteoliză enzimatică, datorită căreia se păstrează toate peptidele unice (dipeptide și tripeptide) precum și aminoacizi în secvențele corespunzătoare ale lanțurilor de aminoacizi.

Metoda inovatoare de obținere a colagenului are implicare directă asupra funcționalității sale biologice și capacității de stimulare a fibroblastelor să producă colagen adecvat în corpul nostru.

Deoarece furnizăm organismului peptide și aminoacizi pregătiți corespunzător, organismul îi absoarbe instantaneu.

Materia primă provine din piele de pește. Aceasta este o informație foarte importantă, deoarece colagenul produs în organismul uman și colagenul de pește au aproape aceeași structură. Spiralele peptidice (helix) se combină în formațiuni specifice ale triplei helix (superhelix), ceea ce duce la absorbția ridicată a colagenului de pește de către corpul uman.

 

Ajută-ți corpul în producerea de colagen, hrănindu-te în mod echilibrat și ducând un stil de viață sănătos și activ.



Ingrediente active

COLAGEN DE PEȘTE, ce provine din piele de pește, obținut în procesul de proteoliză enzimatică, identic cu proteoliza care are loc în sistemul digestiv uman. Acest proces garantează păstrarea tuturor peptidelor și aminoacizilor unici în secvențe adecvate ale lanțurilor de aminoacizi, ceea ce are o implicare directă asupra funcționalității lor biologice și capacității de stimulare a fibroblastelor să  producă colagen adecvat.

 

MĂCEȘUL reprezintă o sursă bogată de vitamina C naturală, care este indispensabilă în producerea corectă de colagen în organismul nostru.

 

METILSUFONILMETAN (MSM) apare în mod natural în organism și este implicat în producerea de colagen și cheratină. Sulful este indispensabil pentru viață. Face parte din compoziția a doi aminoacizi codificați - metionină și cisteină precum și a multor alți compuși biologici importanți, de exemplu, vitamine. Așa cum au confirmat rezultatele cercetărilor științifice, deficiența de sulf poate fi cauza rigidității musculare și a articulațiilor.

Utilizare

1-3 capsule pe zi.

Ambalaj

Conține 40 de capsule tip pullulan.

Înterbări

Fish Collagen Joints & Skin – Întrebări frecvente

1. Ce este Fish Collagen Joints & Skin?

Este un supliment dietetic care oferă colagen de pește de înaltă calitate, sulf organic și extract de măceș. Poate ajuta sinteza corespunzătoare a colagenului din organismul uman cu scopul de a menține starea articulațiilor, a oaselor, mușchilor, pielii, părului și a unghiilor.

2. Ce fel / tip  de colagen conține?

Fish Collagen Joints & Skin conține colagen de pește, care are aproape aceeași structură ca și colagenul produs în organismul uman.

 

3. Care este materia primă  folosită în Fish Collagen Joints & Skin?

Colagenul care face parte din compoziția suplimentului Fish Collagen Joints & Skin provine din piele de pește.

 

4. Cum este obținut colagenul?

Colagenul conținut în suplimentul Fish Collagen Joints & Skin este obținut în procesul de proteoliză enzimatică, identic cu proteoliza care are loc în sistemul digestiv uman. Acest proces garantează păstrarea tuturor peptidelor și aminoacizilor unici în secvențe adecvate ale lanțurilor de aminoacizi, ceea ce are o implicare directă asupra funcționalității lor biologice și capacității de stimulare a fibroblastelor să  producă colagen adecvat.

 

5. Ce alte ingrediente suplimentare conține Fish Collagen Joints & Skin?

Fish Collagen Joints & Skin conține de asemenea extract din măceș – o sursă bogată de vitamina C – precum și  metilsulfonilmetan (MSM).

 

6. Care este conținutul unei capsule?

O capsulă Fish Collagen Joints & Skin conține 333 mg colagen de pește, 67 mg extract de măceș și 50 mg metilsulfonilmetan (MSM), denumit și sulf organic. Învelișul este tip pullulan.

 

7. Cine poate utiliza Fish Collagen Joints & Skin?

Fish Collagen Joints & Skin este recomandat persoanelor adulte cu vârsta peste 25 de ani – la această vârstă, aproximativ, cantitatea de colagen produs natural de organismul uman începe să scadă.

 

8. Femeile însărcinate sau în curs de alăptare pot utiliza Fish Collagen Joints & Skin?

Înainte de a utiliza Fish Collagen Joints & Skin recomandăm să consulte medicul.

 

9. Am auzit, că, colagenul trebuie consumat împreună cu vitamina C.

Vitamina C este indispensabilă pentru producerea corectă de colagen, cu scopul asigurării funcționării corespunzătoare a oaselor, cartilajelor și a pielii.

 

10. În ce mod se consumă capsulele?

Fish Collagen Joints & Skin se recomandă de consumat 1 – 2 ori pe zi, cu o cantitate considerabilă de apă. Trebuie reținut faptul, că produsul nu poate fi utilizat ca și substitut pentru o dietă variată. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

 

11. Pentru cât timp pot fi utilizate capsulele?

Recomandăm utilizarea de Fish Collagen Joints & Skin pentru cel puțin 4 luni în cadrul dietei echilibrate și a unui ritm de viață activ și sănătos. Respectați doza zilnică recomandată. Nu folosiți preparatul ca și substitut pentru o dietă variată.

 

12. Există contraindicații pentru utilizarea de Fish Collagen Joints & Skin?

Nu există contraindicații în cazul persoanelor sănătoase. Cu toate acestea, dacă sunteți alergic la ingredientele suplimentului sau aveți probleme de sănătate, consultați medicul înainte de a începe utilizarea de Fish Collagen Joints & Skin.

 

13. Este sigur de consumat Fish Collagen Joints & Skin zilnic?

Fish Collagen Joints & Skin se poate consuma în siguranță conform recomandărilor: 1 capsulă 1-2 ori pe zi.

 

14. Este permis copiilor să consume Fish Collagen Joints & Skin?

Fish Collagen Joints & Skin a fost elaborat pentru nevoile persoanelor adulte. De aceea nu se recomandă utilizarea acestui supliment de către copii.

 

15. Poate fi Fish Collagen Joints & Skin consumat împreună cu alte suplimente?

Se poate.

Descărcări

30 alte produse din aceeași categorie: