6190
Inserturi rotunde din hârtie pentru formă de tort şi airfryer, cu diametrul de 20 cm, care previn lipirea preparatelor şi uşurează curăţarea, în set de 100 de bucăţi.
Inserturile rotunde pentru formă de tort şi airfryer ajută la coacerea fără lipire şi fără frecare îndelungată a formei. Cu diametrul de 20 cm sunt potrivite pentru torturi, deserturi şi preparate la abur. Setul de 100 de bucăţi oferă o soluţie practică pentru coacerea şi pregătirea alimentelor în mod regulat.
Inserturile sunt fabricate din hârtie rezistentă, sigură pentru contactul cu alimentele. Sunt destinate utilizării la temperaturi de până la 220°C, fiind potrivite pentru coacere, gătire şi încălzire, în timp ce ajută la reducerea lipirii preparatelor. Sunt gata de utilizare şi nu necesită ungere cu grăsime.
Aspectul clasic al inserturilor din hârtie se potriveşte cu diverse forme şi coşuri de airfryer, fără a modifica aspectul final al torturilor şi deserturilor. Stilul neutru este potrivit pentru coacerea şi gătitul de zi cu zi.
Inserturile sunt realizate din hârtie destinată contactului cu alimentele şi rezistentă la temperaturi de până la 220°C. Înainte de utilizare, consultă informaţiile disponibile lângă produs şi foloseşte inserturile conform destinaţiei, pentru coacere şi pregătirea preparatelor.
Se potrivesc inserturile în majoritatea formelor de tort şi airfryer?
Inserturile au formă rotundă şi diametrul de 20 cm, fiind potrivite pentru forme şi coşuri cu dimensiuni similare.
Trebuie unse inserturile cu grăsime?
Inserturile sunt gata de utilizare şi nu necesită ungere cu grăsime înainte de coacere.
Până la ce temperatură pot fi folosite în siguranţă?
Inserturile pot fi folosite la temperaturi de până la 220°C, fiind adecvate pentru coacere, gătire şi încălzire.
Pentru ce tipuri de preparate sunt cele mai potrivite?
Inserturile sunt potrivite pentru coacerea torturilor şi deserturilor, precum şi pentru preparate la abur sau alte feluri de mâncare în care doreşti să protejezi forma de murdărire.