Urmăriţi-ne pe Facebook

Pure Egg Membrane

5077

Supliment alimentar inovator care furnizează membrană de coajă de ou sub formă de pulbere, bogată în colagen ușor asimilabil, acid hialuronic, aminoacizi endogeni și exogeni și alte proteine, precum sulfatul de condroitină și microelemente așa cum e fierul, siliciul și zincul. Îmbogățit cu vitamina C naturală care susține sinteza corespunzătoare a colagenului în organismul uman cu scopul de a menține starea adecvată a articulațiilor, țesutului conjunctiv, tendoanelor și pielii.

More details

189,00 lei

Informații

Tehnologia produsului a fost depusă ca cerere spre protejare la Registrul de Brevete RP.

Supliment alimentar creat pentru a susține sănătatea articulațiilor, tendoanelor și a pielii.

Acțiune Pure Egg Membrane:

  • Sprijină regenerarea articulaților și a pielii.
  • Ajută la îmbunătățirea mobilității articulațiilor.
  • Contribuie la reducerea riscului de contuzionare, încetinind uzura cartilajului articulațiilor.
  • Contribuie la suprimarea stărilor inflamatorii la nivelul articulațiilor, la reducerea umflăturilor și a durerii.
  • Contribuie la îmbunătățirea stării pielii.
  • Îmbunătățește sinteza și transportului elastinei în organism.
  • Ajută la îmbunătățirea elasticității și fermității pielii

O descoperire a oamenilor de știință din Polonia, la nivel mondial: după mulți ani de cercetare, aceștia au reușit să dezvolte o tehnologie datorită căreia, membrana cojii de ou, în formă de pulbere, reține toate ingredientele valoroase în proporții optime.

Această tehnologie revoluționară face posibilă separarea membranei fără utilizarea substanțelor chimice, fapt datorită căruia se obține o membrană complet pură.

Siguranță biologică ridicată - colagenul provenit din membranele de ou se caracterizează prin faptul că, acesta practic, nu provoacă reacții alergice sau imunologice.

Obținerea membranei este ecologică, sigură pentru mediu și animale.

Ingrediente activ

Membrana naturală a cojii de ou de găină este un material biogen, creat de natură, care îmbină diverse ingrediente benefice pentru țesutul conjunctiv, articulații și piele.

Toate ingredientele care se găsesc în mod natural în membrana cojii de ou de găină au un efect sinergic și acționează complementar, asigurând o eficiență deosebită. De aceea membrana este denumită „miracol al naturii”.

  • Colagen de tip: I-V, X
  • Acid hialuronic
  • Alte proteine, de ex. sulfat de condroitină
  • Aminoacizi endogeni și exogeni
  • Microelemente, de ex. fier, siliciu, zinc.
MEMBRANĂ DE OU DE GĂINĂ, printre care:  
COLAGENE Aprox. 25%
ALTE PROTEINE (inclusiv bogate în cisteină, condroitină, fibronectină și altele) Aprox. 68%
ACID HIALURONIC Aprox. 5%
MICROELEMENTE (Fe,Co, Si, Cu, Zn) Aprox. 2%
VITAMINA C NATURALĂ 22mg


Colagenul
Cea mai importantă proteină structurală, reprezentând 30% dintre toate proteinele umane.
Începând cu vârsta de 25  de ani, producerea colagenului în organism scade.

Colagenul conținut în membrana oului de găină este biocompatibil cu colagenul care se găsește în mod natural în organismul uman, fapt datorită căruia este ușor de asimilat și își îndeplinește eficient funcțiile sale biologice. Sursa cea mai bună de colagen pentru vegetarieni.

Acidul hialuronic
Substanța care există în mod natural în organismul uman, în principal în piele, lichidul sinovial și corpul vitros al ochiului.

Prin legarea apei, îmbunătățește semnificativ hidratarea pielii, îi conferă flexibilitate și elasticitate.

Dar este și indispensabil pentru sănătatea articulațiilor: formează în organism o soluție tip "lubrifiant" excelent pentru suprafețele articulare, cu scopul de a reduce frecarea dintre oase.

Vitamina C
- indispensabilă sintezei corespunzătoare a colagenului. Vitamina C naturală, conținută în suplimentul Pure Egg Membrane provine din extractul de acerola.

Utilizare

Profilactic: 1 capsulă pe zi
Ca sprijin: 2 capsule pe zi

Ambalaj

90 de capsule pullulan.

Cele mai frecvente întrebări

1. Ce este Pure Egg Membrane?
Este un supliment alimentar inovator, care oferă membrană de coajă de ou îmbogățită cu vitamina C naturală ce provine din extract de acerola. Susține sinteza corectă a colagenului în organismul uman, cu scopul de a menține starea articulațiilor, oaselor, țesutului conjunctiv, mușchilor și pielii.

2. Ce fel / tip de colagen conține?
Pure Egg Membrane conține colagen de tip I, II, III, IV, V și X.

3. Care este materia primă  din care provine colagenul conținut în Pure Egg Membrane?

Colagenul conținut în Pure Egg Membrane provine din membrana cojii de ou de găină. Este biocompatibil cu colagenul care există în mod natural în organismul uman, ceea ce îl face să fie foarte bine asimilat și eficient în îndeplinirea funcțiilor sale biologice.

4. Cum este obținut colagenul?

Colagenul conținut în suplimentul Pure Egg Membrane este obținut printr-o metodă inovatoare dezvoltată de oamenii de știință polonezi. După mai mulți ani de cercetare, au reușit să dezvolte o tehnologie datorită căreia membrana este separată de coaja de ou fără a folosi substanțe chimice, iar pulberea de membrană de ou obținută în acest fel rămâne pură, complet naturală și nu își pierde componentele benefice, ci tocmai le păstrează în proporții optime.

5. Ce alte ingrediente, în afară de colagen, conține Pure Egg Membrane?

În afară de colagenul biocompatibil, membrana cojii oului de găină Pure Egg Membrane conține multe alte proteine, acid hialuronic, aminoacizi endogeni și exogeni, microelemente. Suplimentar, suplimentul a fost îmbogățit cu vitamina C naturală, obținută din extract de acerola, indispensabilă pentru asimilarea corectă a colagenului.

6. Care este conținutul unei capsule Pure Egg Membrane?

O capsulă de Pure Egg Membrane conține 738 mg de pulbere de membrană de coajă de ou de găină și extract de acerola, standardizat la 70% vitamina C. Capsulă de pullulan.

7. Cine poate consuma Pure Egg Membrane?

Pure Egg Membrane este recomandat adulților cu vârsta de peste 25 de ani - în jurul acestei vârste, cantitatea de colagen produsă în mod natural de corpul uman începe să scadă.cPure Egg Membrane este recomandat adulților cu vârsta de peste 25 de ani – aproximativ, în jurul acestei vârste, cantitatea de colagen produsă în mod natural de organismul uman începe să scadă.

8. Femeile însărcinate sau în curs de alăptare pot utiliza Pure Egg Membrane?

Înainte de a consuma Pure Egg Membrane recomandăm să consulte medicul.

9. Am auzit, că colagenul trebuie consumat împreună cu vitamina C.

Vitamina C este esențială pentru producerea corespunzătoare a colagenului, pentru a asigura buna funcționare a oaselor, a cartilajelor și a pielii. De aceea, Pure Egg Membrane a fost îmbogățit cu vitamina C naturală, obținută din extract de acerola.

10. În ce mod se consumă capsulele?

Pure Egg Membrane se poate consuma în siguranță 1-2 ori pe zi, înghițit cu apă. Trebuie de reținut, că produsul nu poate fi utilizat ca și substitut pentru o dietă variată. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

11. Pentru cât timp poatet fi consumat Pure Egg Membrane?
Pure Egg Membrane poate fi consumat în mod permanent. Nu este nevoie de făcut pauze de la administrarea acestui supliment. Respectați doza zilnică recomandată.

12. Există contraindicații pentru utilizarea de Pure Egg Membrane?

Nu există contraindicații în cazul persoanelor sănătoase. Cu toate acestea, dacă sunteți alergic la ingredientele suplimentului sau aveți probleme de sănătate, consultați medicul înainte de a începe utilizarea de Pure Egg Membrane.

13. Este sigur de consumat Pure Egg Membrane zilnic?

Pure Egg Membrane se poate consuma în siguranță conform recomandărilor: 1 capsulă 1-2 ori pe zi.

14. Este permis copiilor să consume Pure Egg Membrane?

Pure Egg Membrane a fost elaborat pentru nevoile persoanelor adulte. De aceea nu se recomandă utilizarea acestui supliment de către copii.

15. Poate fi Pure Egg Membrane consumat împreună cu alte suplimente?

Da, poate.

Opinii


"Eu una sunt extrem, extrem de mulțumită de suplimentul nostru minune, Pure Egg Membrane. O să vă spun o povestioară nu prea fericită, care a început în urmă cu vreo 7 ani când din senin, într-o bună zi, într-un moment întâmplător, fără nici un avertisment, mi-a apărut pe pulpa dreaptă o furnicătură, o amorțeală, o urzicătură. A apărut și nu a mai plecat. M-am speriat tare la început, am cerut păreri (bineînțeles nu avizate). Mi s-a spus de către mai multe persoane că s-ar putea să aibă legătură cu ceva nervi ai coloanei, ceea ce se lega, eu având probleme de genul. Nu am făcut nicio investigație pentru un diagnostic clar, m-am obișnuit cu acest disconfort și am amânat investigațiile necesare. Într-o zi, a apărut în catalogul nostru minunea BetterStyle, și anume Pure Egg Membrane. Am început să-l iau (recunosc, nu cu prea mare încredere, spre rușinea mea). Spre surprinderea mea, după câteva zile de la administrare, acelei „amorțeli” a început să-i scadă intensitatea. Deși unora li se poate părea incredibil, după o cutie administrată nu a dispărut în totalitate, dar a rămas cam 10 % din ceea ce era înainte. Nu mai spun că problemele mele cu coloana (din nou - probleme doar simțite, nu și diagnosticate) le țin sub control, alternând cu Fish Collagen și Pure Egg Membrane... La fel, ce mi-a făcut mie foarte bine este faptul că mi-a reglat tranzitul intestinal. Așadar... le recomand tuturor să folosească și să recomande cu toată încrederea celor care sunt cu probleme de genul. Chiar este un produs MINUNE – și nu folosesc cuvinte prea mari. Mulțumesc BetterStyle, pentru că, pentru mine cel puțin, Pure Egg Membrane este o adevărată MINUNE."

Viorica Stoica, laureata concursului „Pure Egg Membrane ca multicolagen”


"Astăzi vom vorbi despre super suplimentul #PureEggMembrane. Și vreau să povestesc experiența mea. M-am tot documentat despre el, și văzând că conține ceea ce corpul meu ar avea nevoie am spus: de ce nu? Păi, fiind o persoană foarte solicitată fizic atât la muncă cât și acasă, am început să am tot mai des stări de oboseală, ca să nu mai spun de dureri de picioare, și mai ales de spate. Am decis să consum acest supliment minune să vad dacă la mine va funcționa. Și ghiciți ce? După ce am început să îl consum constant, durerile de spate s-au ameliorat. La început am crezut că e doar în capul meu. Așa că ce m-am gândit? Ia să fac o pauză, să văd, revin durerile intense? Da! Au revenit! Am început să îl consum iar, și din nou se vedeau efecte benefice. Deci, nu numai că mă ajută la durerile mari de spate pe care le am, dar ajută tot corpul, conținând atâtea vitamine. #PureEggMembrane îmi îmbunătățește calitatea vieții și mă ajută să nu mai iau multe vitamine separat, ci mai multe într-o capsulă."

Madalina Alexandra Sipos, laureata concursului "Pure Egg Membrane ca multicolagen"


"Bună. Mă numesc Costea Mariana și vreau să împărtășesc cu voi o experiență de viață adevărată. În urmă cu un an și jumătate am fost operată de o tumoare pe creier care m-a ținut la pat mult timp. După operație am rămas cu deficiențe locomotorii pe stânga și probleme ale coloanei cervicale. Nu puteam să fac aproape NIMIC. Dar viața îți oferă oportunități la care nu te aștepți. Am descoperit Betterstyle. Și odată cu Betterstyle, Blue Nature. Și am început să folosesc Fish Collagen. După O SINGURĂ cutie, articulațiile au început să-și dea drumul și mersul a început să mi se îmbunătățească. Ce fericire, puteam să calc din nou și să prind cu mâna stânga. Atunci am hotărât să merg mai departe cu Purre Egg Membrane. Și ce să vă spun, am deja o lună de când folosesc Purre Egg Membrane și picioarele nu mă mai dor. În sfârșit pot să merg și să dorm liniștită. Am rămas cu mâna stânga puțin slabă, dar durerile la coloană cedează pe zi ce trece, părul a început să-mi crească frumos, unghiile mi s-au întărit, pielea și-a revenit, primind un aspect viguros. Și toate acestea datorită produsului Pure Egg Membrane. Mulțumesc, Blue Nature. Mulțumesc, Betterstyle. Voi continua cura până-mi revin de tot."

Mariana Costea, laureata concursului "Pure Egg Membrane ca multicolagen"


"Sunt foarte mulțumită de #PureEggMembrane. Îl recomand cu încredere tuturor: atât celor care au probleme cu articulațiile, cât și celor care fac muncă de birou. Și eu stau pe scaun câte 6 ore pe zi la serviciu și folosirea acestui supliment minunat mă ajută cu durerile de spate, nu le simt."

Kary Tenie, laureata concursului "Pure Egg Membrane ca multicolagen"


"Când spun Pure Egg, spun de fapt: Ai grijă de tine. Folosesc Pure Egg Membrane încă de la lansarea lui, citind despre el mi-au stârnit curiozitatea efectele pe care le are – și pentru că nu mai sunt o puștoaică, cu siguranță am nevoie de susținere din interior. Primele efecte vizibile au fost durerile menstruale care au dispărut ca prin minune (din adolescență mă confruntam cu ele), pe lângă asta, durerile de spate și articulații apărute recent, chiar cu ceva timp înainte să încep să iau Pure Egg Membrane, au dispărut și ele. Pentru mine este CEL MAI BUN - dar și pentru cei dragi mie! Nu ai cum să știi până nu îl încerci, căci nu e un lucru exterior, palpabil, ci ține de interiorul nostru (deși pot spune că m-a ajutat vizibil, inclusiv pe exterior, la ten, piele, unghii). «Cea mai mare bogăție este să te simți bine în corpul tău."

Andreea Maria Bologa, laureata concursului "Pure Egg Membrane ca multicolagen"


"Aș vrea să vă povestesc în câteva cuvinte despre produsul BetterStyle - nimeni altul decât Blue Nature. Suplimentul alimentar Pure Egg Membrane. Lucrez într-un salon de coafură de 20 de ani și am dezvoltat o relație personală cu clienții, așa că le-am spus chiar și celor mai tineri dintre cei ce ne-au trecut pragul să încerce acest produs, cei mai mulți dintre ei luptându-se cu probleme la genunchi, talie și articulații. Feedback: Sunt mai activi, starea lor de spirit s-a îmbunătățit, senzația lor generală este una de bine, durerile s-au mai domolit... și aș putea enumera mai multe. M-am bucurat să pot ajuta, și mi-a făcut plăcere să aud feedbackul pozitiv că suplimentul alimentar Pure Egg Membrane produs de Betterstyle a adus rezultate excelente în viața clienților."

Ildikó Fazakas, laureata concursului "Pure Egg Membrane ca multicolagen"


"Eu sunt foarte mulțumită de Pure Egg Membrane. De când îl folosesc am scăpat de durerile de genunchi pe care le aveam de ceva ani. Nu mai sunt atât de iritată, nu mă mai doare spatele (am dureri după naștere, mai ales în perioada ciclului menstrual). Folosesc și recomand cu drag Pure Egg Membrane."

Stefania Vancea, laureata concursului "Pure Egg Membrane ca multicolagen"


"Eu am o problemă de la naștere cu durerile de șold. Mi se întâmpla să am dureri foarte mari dacă umblam mult pe jos sau la schimbarea vremii, în special seara se simțeau foarte tare durerile. Dar de când iau Pure Egg Membrane, am uitat de problema aceasta care mă măcina până în momentul când a produsul. Nu îmi pare rău nici măcar o secundă că le-am încercat, pentru că am avut încredere că sunt ceea ce trebuie. Le recomand cu tot dragul persoanelor cu dureri de articulații."

Elisabeta Gânj, laureata concursului "Pure Egg Membrane ca multicolagen"

Descărcări

30 alte produse din aceeași categorie: