Urmăriţi-ne pe Facebook

Szabo Ibolya

Szabo Ibolya

Director independent al Clubului BetterStyle

1. Bună Ibolya! Cum te simți?

Bună Renata!
Mă simt foarte bine,mulțumesc!

2. Ibolya,ai finalizat calificarea pentru nivelul de Director. Acest lucru reprezintă un adevărat succes. Te rugăm, împărtășește-ne și nouă secretul,cum se poate obține acest lucru?

Nu există nici un secret! La această meserie cel mai important lucru este încrederea, în plus, firma BetterStyle funcționează foarte bine. În toate e nevoie de intenție și rezistență, de țeluri și să știm ce ne dorim să obținem, după aceea trebuie doar să continuăm de dragul progresului.

3. Cum ai ajuns la BetterStyle? A fost o întâmplare, sau acest lucru  a fost o decizie  bine gândită?

Am găsit produsele pe internet, am inceput să caut, să mă interesez cum aș putea ajunge la ele. Și, deși eu nu am vrut să mă ocup de partea de afaceri, am aflat în cursul căutărilor mele că în 2017 campania va porni și în România.

Acum mulțumesc lui Dumnezeu pentru presentimentul pe care l-am avut atunci. - Trebuie să fiu printre primii! - Eu asta trebuie să fac! Mă bucur pentru alegere.

4. Ești o persoană tânără, ai famile cu doi copii, cum reușești să te descurci în aceste roluri atât de importante – de mamă,soție și femeie de afaceri? 

La început a fost nevoie să fac foarte multe sacrificii în legătură cu timpul petrecut în familie, dar sunt recunoscătoare pentru soțul meu, care a fost alături de mine tot timpul, m-a ajutat și a avut încredere în mine și în realizările mele. Copiii mei sunt foarte ascultători și liniștiți, de aceea și ei m-au ajutat mult în a merge mai departe. Fiul meu mai mare editează deja imagini cu produsele BetterStyle, pentru a mă ajuta pe mine. Sunt norocoasă cu așa familie! Îmi place Job-ul meu, îmi place ceea ce fac!

5. Colaborarea cu BetterStyle a avut vreo influență asupra vieții tale personale? Cum s-a schimbat viața ta?

Viața mea s-a schimbat în totalitatea în bine. Este un sentiment plăcut să fiu recunoscută, apreciată pentru munca mea. Am primit libertatea prin acest succes, așa că pot petrece mai multe timp cu familia mea. Și până acum mi-a făcut plăcere să mă ocup de oameni, și dacă pot să îi ajut pe ceilalți, îmi oferă și mai mult succes. Am luat o decizie bună când am intrat în acest proiect!

6. Ai obținut un titlu important, faci parte dintr-un grup limitat de Lideri de Top BetterStyle. Ce eveniment, consideri că a jucat rolul cel mai important în calea ta către acest succes? Care a fost cel mai greu lucru? Cum ai reușit să îl depășești?

Cel mai greu a fost să găsesc colegi de muncă pentru o companie nouă, atât de nouă că doar eu am crezut în ea la început și a trebuit să dau mai departe această încredere. Am reușit să găsesc astfel de persoane, care voiau exact ce îmi doream și eu și au văzut mai mult din afacere. Voința, entuziasmul și perseverența au adus roadele muncii!

7. Ai construit o echipă mare, oamenii te respectă. A fost greu să creezi relații pozitive, atât de puternice?

Nici aceasta parte a muncii nu este ușoara, pentru că lucrez împreună cu o mulțime de oameni, dar pot spune că sunt foarte mândră de echipa mea. Am reușit să formez o echipă puternică, dar pentru a menține această relație bună pe termen lung si a putea lucra bine, trebuie să ne antrenăm. Cel mai important element al acestei echipe este încrederea. Nu pot decât să îi ajut pe acei colegi care mi-au cerut ajutorul, aceștia au fost liderii. Este o plăcere să lucrezi într-o echipă bună!

8. Care este pentru tine cea mai mare provocare, atunci când vorbești de această afacere cu persoane noi?

​Pentru mine cea mai mare provocare este să ajung la oameni. O mare prejudecată au oamenii în privința MLM-lui! Mulți dezamăgiți sunt deja în sistemul MLM, nu mă ascultă, ori renunță cu mare ușurință. În două moduri construiesc rețeaua. În această provocare de serviciu eu nu aleg, eu ofer posibilitate! Dacă succesul funcționează în același timp, este deja o chestiune de încredere.

9. Pe piață este concurență mare, sunt multe firme, unele intră, altele ies – o persoană interesată de colaborare, fiind în căutarea unei firme corespunzătoare, are de luat o decizie chiar foarte dificilă… Ce i-ai spune unei astfel de persoane, la ce ar trebui să fie atentă în momentul când alege firma și ce motive ar avea să aleagă BetterStyle?

Există multe lucruri de luat în considerare atunci când alegi din mai multe companii de MLM. Succesul are întotdeauna un preț și trebuie să lucrăm pentru el, să ne schimbăm situația actuală. Fiecare companie de acest gen MLM se bazează pe produse, acestea sunt folosite de toată lumea acasă, este important să se examineze cât de necesare sunt ele în acest moment, cât de plină este piață la ora actuală? Dacă vrei să ai succes trebuie să devii și tu consumator! Cât de prietenoase sunt produsele cu bugetul nostru? Cred că vor exista întotdeauna migranți în MLM, din păcate nu se opresc niciodată la nicio companie pentru că nu sunt perseverenți, nu au nici un țel. Deoarece Planul nostru de Marketing este unic, succesul este garantat! Pentru toată lumea succesul este disponibil! Dar cine vede de ce pe termen lung merită să ne aleagă, să lucreze cu noi?
Ce beneficii financiare ne oferă compania? Primim și un program auto și ne recompensează cu o vacanță în străinătate.
Astfel cred că nu există nicio îndoială că BetterStyle este cea mai bună alegere!

10. Care ar fi cele mai importante 3 sfaturi pe care le poți acorda persoanelor, care abia încep aventura lor cu BetterStyle?

Să avem țeluri, visuri!
Dacă nu ești mulțumit cu situația ta actuală, atunci schimb-o! Îndrăznește să-ți faci visurile să devină realitate! Să ai obiceiuri pozitive și să fii perseverent! Lasă-ți obiceiul și atitudinea negativă, înlocuiește-l cu unul pozitiv, pe care îl vei vedea foarte eficient! Perseverența va aduce întotdeauna succesul așteptat! Planificați, învățați, instruiți-vă și acceptați ajutorul sponsorului dvs. și chiar cereți ajutorul lui, deoarece el a parcurs deja calea spre succes. Învață să transmiți informațiile viitorilor colegi / colege de muncă, astfel încât și ei să poată reuși.
Succesul nu depinde de circumstanțe, ci de atitudinea noastră: „Cheia succesului și sursa tuturor binecuvântărilor este Dumnezeu!” Ești în cel mai bun loc!

Ibolya, îți mulțumesc mult! Te felicit încă o dată pentru succesul obținut, țin pumnii pentru următoarele succese și pentru împlinirea viselor tale, bineînțeles!

Interviul a fost realizat de către Renata Frączkiewicz, Director de Vânzări BetterStyle pentru Europa.




ALĂTURĂ-TE NOUĂ  / ÎNAPOI