Mai multe informatii
Pregăteşte carnea ca un profesionist graţie bătătorului de carne cu două feţe. Acest instrument practic are două suprafeţe funcţionale - una plată şi una cu proeminenţe - care fac posibilă atât uniformizarea grosimii, cât şi înmuierea fibrelor înainte de prelucrarea ulterioară. Excelent pentru şniţele, fripturi, pui sau ceafă de porc.
Mânerul profilat acoperit cu o suprafaţă cauciucată asigură prinderea, astfel munca în bucătărie este plăcută şi lipsită de pericole. Construcţia solidă şi dimensiunile optime (23,5 x 8,5 x 6 cm) îl fac instrumentul ideal pentru utilizare zilnică dar şi la evenimentele mai mari, de exemplu la petrecerile la grătar.
- Capul bătătorului are două feţe - una plată şi cealaltă cu proeminenţe pentru frăgezire.
- • Mâner ergonomic cu o suprafaţă cauciucată anti-alunecare.
- Ideal pentru orice fel de carne.
- Construcţie solidă - durabilitate şi confort în utilizare.