Urmăriţi-ne pe Facebook

Pure Egg Membrane

5077

Supliment alimentar inovator care furnizează membrană de coajă de ou sub formă de pulbere, bogată în colagen ușor asimilabil, acid hialuronic, aminoacizi endogeni și exogeni și alte proteine, precum sulfatul de condroitină și microelemente așa cum e fierul, siliciul și zincul. Îmbogățit cu vitamina C naturală care susține sinteza corespunzătoare a colagenului în organismul uman cu scopul de a menține starea adecvată a articulațiilor, țesutului conjunctiv, tendoanelor și pielii.

More details

169,00 lei

Informații

Tehnologia produsului a fost depusă ca cerere spre protejare la Registrul de Brevete RP.

Supliment alimentar creat pentru a susține sănătatea articulațiilor, tendoanelor și a pielii.

Acțiune Pure Egg Membrane:

 • Sprijină regenerarea articulaților și a pielii.
 • Ajută la îmbunătățirea mobilității articulațiilor.
 • Contribuie la reducerea riscului de contuzionare, încetinind uzura cartilajului articulațiilor.
 • Contribuie la suprimarea stărilor inflamatorii la nivelul articulațiilor, la reducerea umflăturilor și a durerii.
 • Contribuie la îmbunătățirea stării pielii.
 • Îmbunătățește sinteza și transportului elastinei în organism.
 • Ajută la îmbunătățirea elasticității și fermității pielii

O descoperire a oamenilor de știință din Polonia, la nivel mondial: după mulți ani de cercetare, aceștia au reușit să dezvolte o tehnologie datorită căreia, membrana cojii de ou, în formă de pulbere, reține toate ingredientele valoroase în proporții optime.

Această tehnologie revoluționară face posibilă separarea membranei fără utilizarea substanțelor chimice, fapt datorită căruia se obține o membrană complet pură.

Siguranță biologică ridicată - colagenul provenit din membranele de ou se caracterizează prin faptul că, acesta practic, nu provoacă reacții alergice sau imunologice.

Obținerea membranei este ecologică, sigură pentru mediu și animale.

Ingrediente activ

Membrana naturală a cojii de ou de găină este un material biogen, creat de natură, care îmbină diverse ingrediente benefice pentru țesutul conjunctiv, articulații și piele.

Toate ingredientele care se găsesc în mod natural în membrana cojii de ou de găină au un efect sinergic și acționează complementar, asigurând o eficiență deosebită. De aceea membrana este denumită „miracol al naturii”.

 • Colagen de tip I, II, III, IV, V și X
 • Acid hialuronic
 • Alte proteine, de ex. sulfat de condroitină
 • Aminoacizi endogeni și exogeni
 • Microelemente, de ex. fier, siliciu, zinc.
MEMBRANĂ DE OU DE GĂINĂ, printre care:  
COLAGENE Aprox. 25%
ALTE PROTEINE (inclusiv bogate în cisteină, condroitină, fibronectină și altele) Aprox. 68%
ACID HIALURONIC Aprox. 5%
MICROELEMENTE (Fe,Co, Si, Cu, Zn) Aprox. 2%
VITAMINA C NATURALĂ 22mg


Colagenul
Cea mai importantă proteină structurală, reprezentând 30% dintre toate proteinele umane.
Începând cu vârsta de 25  de ani, producerea colagenului în organism scade.

Colagenul conținut în membrana oului de găină este biocompatibil cu colagenul care se găsește în mod natural în organismul uman, fapt datorită căruia este ușor de asimilat și își îndeplinește eficient funcțiile sale biologice. Sursa cea mai bună de colagen pentru vegetarieni.

Acidul hialuronic
Substanța care există în mod natural în organismul uman, în principal în piele, lichidul sinovial și corpul vitros al ochiului.

Prin legarea apei, îmbunătățește semnificativ hidratarea pielii, îi conferă flexibilitate și elasticitate.

Dar este și indispensabil pentru sănătatea articulațiilor: formează în organism o soluție tip "lubrifiant" excelent pentru suprafețele articulare, cu scopul de a reduce frecarea dintre oase.

Vitamina C
- indispensabilă sintezei corespunzătoare a colagenului. Vitamina C naturală, conținută în suplimentul Pure Egg Membrane provine din extractul de acerola.

Utilizare

Profilactic: 1 capsulă pe zi
Ca sprijin: 2 capsule pe zi

Ambalaj

90 de capsule pullulan.

Cele mai frecvente întrebări

1. Ce este Pure Egg Membrane?
Este un supliment alimentar inovator, care oferă membrană de coajă de ou îmbogățită cu vitamina C naturală ce provine din extract de acerola. Susține sinteza corectă a colagenului în organismul uman, cu scopul de a menține starea articulațiilor, oaselor, țesutului conjunctiv, mușchilor și pielii.

2. Ce fel / tip de colagen conține?
Pure Egg Membrane conține colagen de tip I, II, III, IV, V și X.

3. Care este materia primă  din care provine colagenul conținut în Pure Egg Membrane?

Colagenul conținut în Pure Egg Membrane provine din membrana cojii de ou de găină. Este biocompatibil cu colagenul care există în mod natural în organismul uman, ceea ce îl face să fie foarte bine asimilat și eficient în îndeplinirea funcțiilor sale biologice.

4. Cum este obținut colagenul?

Colagenul conținut în suplimentul Pure Egg Membrane este obținut printr-o metodă inovatoare dezvoltată de oamenii de știință polonezi. După mai mulți ani de cercetare, au reușit să dezvolte o tehnologie datorită căreia membrana este separată de coaja de ou fără a folosi substanțe chimice, iar pulberea de membrană de ou obținută în acest fel rămâne pură, complet naturală și nu își pierde componentele benefice, ci tocmai le păstrează în proporții optime.

5. Ce alte ingrediente, în afară de colagen, conține Pure Egg Membrane?

În afară de colagenul biocompatibil, membrana cojii oului de găină Pure Egg Membrane conține multe alte proteine, acid hialuronic, aminoacizi endogeni și exogeni, microelemente. Suplimentar, suplimentul a fost îmbogățit cu vitamina C naturală, obținută din extract de acerola, indispensabilă pentru asimilarea corectă a colagenului.

6. Care este conținutul unei capsule Pure Egg Membrane?

O capsulă de Pure Egg Membrane conține 738 mg de pulbere de membrană de coajă de ou de găină și extract de acerola, standardizat la 70% vitamina C. Capsulă de pullulan.

7. Cine poate consuma Pure Egg Membrane?

Pure Egg Membrane este recomandat adulților cu vârsta de peste 25 de ani - în jurul acestei vârste, cantitatea de colagen produsă în mod natural de corpul uman începe să scadă.cPure Egg Membrane este recomandat adulților cu vârsta de peste 25 de ani – aproximativ, în jurul acestei vârste, cantitatea de colagen produsă în mod natural de organismul uman începe să scadă.

8. Femeile însărcinate sau în curs de alăptare pot utiliza Pure Egg Membrane?

Înainte de a consuma Pure Egg Membrane recomandăm să consulte medicul.

9. Am auzit, că colagenul trebuie consumat împreună cu vitamina C.

Vitamina C este esențială pentru producerea corespunzătoare a colagenului, pentru a asigura buna funcționare a oaselor, a cartilajelor și a pielii. De aceea, Pure Egg Membrane a fost îmbogățit cu vitamina C naturală, obținută din extract de acerola.

10. În ce mod se consumă capsulele?

Pure Egg Membrane se poate consuma în siguranță 1-2 ori pe zi, înghițit cu apă. Trebuie de reținut, că produsul nu poate fi utilizat ca și substitut pentru o dietă variată. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

11. Pentru cât timp poatet fi consumat Pure Egg Membrane?
Pure Egg Membrane poate fi consumat în mod permanent. Nu este nevoie de făcut pauze de la administrarea acestui supliment. Respectați doza zilnică recomandată.

12. Există contraindicații pentru utilizarea de Pure Egg Membrane?

Nu există contraindicații în cazul persoanelor sănătoase. Cu toate acestea, dacă sunteți alergic la ingredientele suplimentului sau aveți probleme de sănătate, consultați medicul înainte de a începe utilizarea de Pure Egg Membrane.

13. Este sigur de consumat Pure Egg Membrane zilnic?

Pure Egg Membrane se poate consuma în siguranță conform recomandărilor: 1 capsulă 1-2 ori pe zi.

14. Este permis copiilor să consume Pure Egg Membrane?

Pure Egg Membrane a fost elaborat pentru nevoile persoanelor adulte. De aceea nu se recomandă utilizarea acestui supliment de către copii.

15. Poate fi Pure Egg Membrane consumat împreună cu alte suplimente?

Da, poate.

Descărcări

30 alte produse din aceeași categorie: