Urmăriţi-ne pe Facebook

Cremă de față hrănitoare de noapte - Nourishing Night Face Cream

500027

BOTANIC! - aceasta este o linie de îngrijire a pielii care utilizează proprietăţile ingredientelor din plante naturale preţioase.

More details

34,90 lei

49,90 lei

Informaţii

Seria este concepută pentru pielea de la 30 ani. Pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul sensibil, obosit, care necesită hidratare.

  • hrănește perfect,
  • regenerează pielea feţei în timpul odihnei de noapte,
  • hidratează optim și îngrijește tenul,
  • previne formarea ridurilor,
  • netezește, conferă fermitate și îmbunătățește elasticitatea pielii.

Ingrediente active

Extract de cătină - are un efect terapeutic și cosmetic puternic. Este o sursă naturală bogată de minerale, vitamine (A, C, E, K) și componente biologice active care întârzie procesul de îmbătrânire a pielii, flavonoide, carotenoide, minerale și acizi grași. Este singurul ulei vegetal cu o concentrație mare de Omega-7, care este un constituent natural al lipidelor pielii.

Hidratează, hrănește și regenerează. Este perfect pentru îngrijirea pielii normale și uscate, precum și a celei deteriorate și mature.

  • Nivelează ridurile fine
  • Îmbunătățește elasticitatea pielii
  • Netezește și conferă fermitate
  • Întârzie eficient procesul de îmbătrânire

Extract de albăstrea - bogat în antioxidanți, acizi fenolici, flavonoide. Prezintă o acțiune de înmuiere, antiinflamatoare, antiseptică, de hidratare și netezire. Are proprietăți decongestive, întărește capilarele. Îngrijeşte perfect pielea sensibilă, cu capilare dilatate, iritată și obosită.

Uleiul din semințe de struguri roșii - se caracterizează printr-un conținut ridicat de flavonoide active biologic, vitamine A, E, K, D, cu puternice proprietăţi nutritive, de regenerare și hidratare. Încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, crește flexibilitatea, reduce ridurile fine.

Untul de Shea - datorită prezenței de substanțe nutritive, inclusiv acizi grași, determină hidratarea imediată a pielii. Bogat în vitaminele A, E și F, îmbunătățește elasticitatea stratului cornos al pielii. Regenerează și hrănește pielea, lăsând un strat protector de lipide.

Uleiul de soia - reglează producția de sebum, calmează inflamațiile. Bogat în acizi grași, vitamina E și lecitină. Conținutul de vitamina E asigură pielii un aspect tânăr și sănătos, iar lecitina formează o barieră lipidică asigurând pielii hidratarea adecvată.

Utilizare

Pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul sensibil, obosit, care necesită hidratare.

Administrare

Aplicați o cantitate mică pe fața curățată și masaj ușor până la absorbția completă. Utilizați pentru îngrijire zilnică.

Ambalaj

Volum 50 ml

Recomandări

Ai grijă într-un mod complex de pielea facială folosind

Cremă de hidratare de zi Botanic! (500026)

și Crema antirid sub ochi Botanic! (500025)

30 alte produse din aceeași categorie: