Urmăriţi-ne pe Facebook

Cremă antirid sub ochi - Eye Cream

500025

BOTANIC! - aceasta este o linie de îngrijire a pielii care utilizează proprietăţile ingredientelor din plante naturale preţioase.

More details

26,90 lei

36,90 lei

Informaţii

Seria este concepută pentru pielea de la 30 ani. Pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul sensibil, obosit, care necesită hidratare.

  • încetinește procesul de îmbătrânire a pielii din jurul ochilor,
  • previne formarea ridurilor,
  • îmbunătățește elasticitatea pielii,
  • netezește și hidratează.
  • pentru utilizare dimineaţa și seara.

Ingrediente active

Extractul de cătină - are un efect terapeutic și cosmetic puternic. Este o sursă naturală bogată de minerale, vitamine (A, C, E, K) și componente biologice active care întârzie procesul de îmbătrânire a pielii, flavonoide, carotenoide, minerale și acizi grași. Este singurul ulei vegetal cu o concentrație mare de Omega-7, care este un constituent natural al lipidelor pielii.

Hidratează, hrănește și regenerează. Este perfect pentru îngrijirea pielii normale și uscate, precum și a celei deteriorate și mature.

  • Nivelează ridurile fine
  • Îmbunătățește elasticitatea pielii
  • Netezește și conferă fermitate
  • Întârzie eficient procesul de îmbătrânire

Extractul de ceai verde - sursă bogată de polifenoli cu proprietăți antioxidante puternice, care întaresc vasele de sânge. Prezintă o acțiune anti-inflamatoare, antirid, antiseptică, inhibă apariția erupțiilor cutanate. Îngrijeşte perfect, hidratează și hrănește pielea sensibilă, uscată și normală.

Uleiul din semințe de struguri roșii - se caracterizează printr-un conținut ridicat de flavonoide active biologic, vitamine A, E, K, D, cu puternice proprietăţi nutritive, de regenerare și hidratare. Încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, crește flexibilitatea, reduce ridurile fine.

Untul de Shea - datorită prezenței de substanțe nutritive, inclusiv acizi grași, determină hidratarea imediată a pielii. Bogat în vitaminele A, E și F, îmbunătățește elasticitatea stratului cornos al pielii. Regenerează și hrănește pielea, lăsând un strat protector de lipide.

Utilizare

Pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul sensibil, obosit, care necesită hidratare.

Administrare

Aplicați crema în jurul ochilor și lăsați să se absoarbă. Îndepărtați excesul cu un tampon de bumbac umezit. Utilizați pentru zi și noapte.

Ambalaj

Volum 15 ml

Recomandări

Ai grijă într-un mod complex de pielea facială folosind:

Cremă de hidratare de zi Botanic! (500026)

și Cremă hrănitoare de noapte Botanic! (500027)

30 alte produse din aceeași categorie: