Urmăriţi-ne pe Facebook

Șampon pentru păr uscat şi deteriorat

500012

16,90 lei

26,90 lei

Informații

PERFECT HAIR – linie destinată pentru păr, care în rețetele sale folosește cercetările efectuate de ani de zile asupra eficacității efectelor de vindecare ale plantelor și ierburilor. Pentru preparatele noastre pentru păr cel mai important este… părul


Șampon pentru păr uscat și deteriorat cu extract din In Spală blând părul uscat și deteriorat, oferindu-i substanțe nutritive și hidratante valoroase, restabilește strălucirea și moliciunea.

Ingrediente activ

Extract natural din In - sursă bogată de acizi omega-3, proteine, zinc, calciu, fier, fosfor, magneziu, vitamine din grupa B, fibre alimentare și multe alte componente nutritive. Are proprietăți de hidratare și netezire a părului. Efect de întărire, îmbunătățește elasticitatea părului, grăbește creșterea.

Folosire

Aplicați șamponul pe părul umed, masați delicat, până la obținerea spumei.  Apoi clătiți cu apă caldă.  În caz de nevoie repetați activitatea...

Ambalaj

Cantitate 250 ml

Recomandări

Pentru obținerea unui efect mai bun, după  spălarea părului, aplicați  balsamul pentru părul vopsit cu extract de cimbru Perfect (500016)

30 alte produse din aceeași categorie: