Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Balsam tip gel pentru îngrijirea corpului şi a părului Argan Queen 200 ml Mărește

Balsam tip gel pentru îngrijirea corpului şi a părului Argan Queen 200 ml

5046

29,90 lei

Informații

Multifuncțional: ca și loțiune de corp și balsam pentru păr fără clătire.
Hidratează minunat, hrănește, regenerează și netezește pielea și părul. Lasă un miros minunat, profund, care te învăluie precum un voal senzual. După masarea balsamului, corpul devine mai ferm datorită proprietăților de tonifiere ale extractului de cafea. Folosit în mod regulat, balsamul are și efectanticelulitic.
96% ingrediente de origine naturală, printre care: ulei de argan, suc de aloe vera, extracte de cafea, cacao și vanilie, acid hialuronic.
Fără parabeni, SLS, SLES.

Ingrediente

Uleiul de argan reprezintă o adevărată comoarăpentru frumusețea ta: regenerează, hrănește și hidratează pielea și părul. Le oferă catifelare și acestea devin netede la atingere.Le redă strălucirea naturală: pielea devine mai luminoasă, iar părul mai strălucitor.

Uleiul de argan are un efect puternic de tonifiere. Face ca pielea să devină fermă, elastică și flexibilă, reduce cicatricile și vergeturile. Netezește ridurile, hrănește pielea și îi îmbunătățește culoarea. Elimină mătreața și previne ruperea firelor de păr.

În balsamul Argan Queen am îmbinat uleiul de arganși cu alte daruri din tezaurul naturii:

  • Suc de aloe – hidratează și împrospătează pielea. Calmează iritațiile. Are proprietăți anti-îmbătrânire și antiinflamatorii. Are efect puternic de calmare după arsuri, epilări și zgârieturi.
  • Extract de vanilie – ca și antioxidant, protejează pielea și părul împotriva efectului negativ al radicalilor liberi și a stresului oxidativ. Netezește și hrănește, are proprietăți calmante, întărește vasele de sânge. Aroma relaxantă a vaniliei este considerată afrodisiacă.
  • Extract de cafea Arabica - cofeina stimulează microcirculația sângelui și permite eliminarea excesului de apă din celule, fapt datorită căruia pielea devine mai netedă, mai întinsă și mai fermă. Reduce țesutul adipos. Datorită proprietăților sale antioxidante, protejează culoarea părului împotriva decolorării.
  • Extract de cacao - oferă pielii energie la nivel celular, are acțiune antioxidantă, care ajută pielea să își păstreze aspectul tineresc pentru mai mult timp. Sprijină arderea țesutului adipos.
  • Acid hialuronic - una dintre cele maiputernice substanțe hidratante. Leagă apa în epidermă, previne pierderea de umiditate. Are proprietăți de hidratare, întărire și regenerare.

Utilizare

Masează balsamul în piele după baie și vei vedea și simți imediat diferența! Aplicarea sa este o plăcere senzuală: senzația de netezime mătăsoasă te va însoți din momentul aplicării, iar parfumul minunat persistă pe piele timp îndelungat.

Trei modalități de utilizare a balsamului ca și balsam de păr fără clătire:

  1. Aplică pe întreaga lungime, pe părul ud sau puțin uscat cu un prosop.Începe să usuci cu uscătorul, sau
  2. Aplică pe părul uscat, pe vârfuri, întinde cu ajutorul unui pieptăn sau cu palma un strat subțire, sau
  3. Aplică pe părul uscat, pe întreaga lungime a părului, fără a atinge pielea capului (nu masa pielea capului)

Capacitate

200 ml

30 alte produse din aceeași categorie: