Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Gel de duş pentru corp Argan Queen 200 ml Mărește

Gel de duş pentru corp Argan Queen 200 ml

5047

29,90 lei

Informații

Regenerează, hrănește și hidratează pielea în timpul îmbăierii.
Compoziția minunată, cu parfum oriental, transformă o baie obișnuită într-o plăcere senzuală. 97%ingrediente de origine naturală, printre care: ulei de argan, suc de aloe vera, extract de cafea, cacao și vanilie.
Fără parabeni, SLS, SLES.

Ingrediente

Uleiul de argan reprezintă o adevărată comoară pentru frumusețea ta: regenerează, hrănește și hidratează pielea. Îi oferă un aspect catifelat și îi redă strălucirea naturală, datorită cărora pielea devine mai luminoasă.
Uleiul de argan are un efect puternicde tonifiere. Face ca pielea să devină fermă, elastică și flexibilă, reduce cicatricile și vergeturile. Netezește ridurile, hrănește pielea și îi îmbunătățește culoarea.

În gelul de duș pentru corp Argan Queen am îmbinat uleiul de argan cu diverse daruri din tezaurul naturii:

  • Suc de aloe –hidratează și împrospătează pielea. Calmează iritațiile. Are proprietăți anti-îmbătrânire și antiinflamatorii.Are efect puternicde calmare după arsuri, epilări și zgârieturi.
  • Extract de vanilie –ca și antioxidant, protejează pielea împotriva efectului negatival radicalilor liberi și a stresului oxidativ. Netezește și hrănește, are proprietăți calmante, întărește vasele de sânge. Aroma relaxantă a vaniliei este considerată afrodisiacă.
  • Extract de cafea Arabica - cofeina stimulează microcirculația sângelui și permite eliminarea excesului de apă din celule, fapt datorită căruia pielea devine mai netedă, mai întinsă și mai fermă. Reduce țesutul adipos.
  • Extract de cacao - oferă pielii energie la nivel celular, are acțiune antioxidantă, care ajută pielea să își păstreze aspectul tineresc pentru mai mult timp. Sprijină arderea țesutului adipos

Utilizare

Aplică gelul pe pielea umedă în timp ce faci baie. Masează corpul pentru câteva clipe. Clătește apoi bine cu apă.

Capacitate

200 ml

30 alte produse din aceeași categorie: