Urmăriţi-ne pe Facebook

Activator de culoare Time Away!

500044

79,00 lei

139,00 lei

Informaţii

RĂMAS BUN PĂR CĂRUNT!

Activant culoare Time Away! acesta este un cosmetic inovator proiectat pe baza enzimelor naturale şi a argintului, îmbogățit cu antioxidantul puternic Q10. Preparatul eficace readuce părului culoarea naturală fără necesitatea vopsiri. Acționează pe melanina incoloră a firului de păr, penetrând interiorul firului de păr, cu acțiune pe toată lungimea lui, datorită căruia firul de păr cărunt treptat și din interiorul rădăcinilor își recapătă culoarea lui naturală tinerească precum și elasticitatea. În același timp, le îmbunătățește aspectul și le oferă strălucire. Previne mătreața. Destinat pentru toate tipurile de păr indiferent de culoarea lui.

Nu este o vopsea pentru păr! Activant culoare Time Away! restabilește firelor de păr culoarea naturală. originală fără a vopsi. Din zi în zi părul își recapătă culoarea, elasticitatea și strălucirea.

Acțiune:

 • Efect instantaneu – deja după câteva zile de utilizare se pot observa efectele.
 • Sigur pentru păr și piele – ingredientele folosite nu numai că restabilește culoarea naturală din tinerețe, dar în același timp protejează firele părului și întârzie procesul de îmbătrânire. Nu conține conservanți. Nu conține coloranți artificiali.
 • Gata cu mătreața! – preparatul elimină efectiv mătreața
 • Pentru fiecare tip și culoare de păr, pentru femei și pentru bărbați
 • Simplă, comodă aplicație simplă și convenabilă de pulverizare

Eficacitatea preparatului depinde de cantitatea individuală de melanină a interiorului firului de păr. În cazul cărunțiri care depășește 60% din întregul păr rezultatul final poate fi cu efect mai mic. De aceea înainte de a se folosi se recomandă încercarea preparatului pe o suprafață mică a părului. Nu trebuie depășită cantitatea de preparat recomandată, aplicată pe părul.

Ingrediente active

 • Enzime naturale
 • Argint - dezinfectant, previne mătreața, întărește acțiunea preparatului și efectul coenzimei Q10
 • Coenzima Q10 -antioxidant - reduce radicalii liberi, întârzie îmbătrânirea – adică cărunțirea părului

Produsul nu conține cosmetice și nici coloranți artificiali

Întrebări

Activator Culoare Time Away!

 1. În ce mod acționează activatorul de culoare Time Away! ?

Preparatul acționează din interiorul părului, reducând melanina oxidată, ceea ce permite părului să-și restabilească culoarea originală de-a lungul întregii lungimi și grosimi. Preparatul readuce culoarea naturală a împreună cu nuanțele lui, datorită cărora nu arată artificial ca în cazul vopsirii.

 1. Cu ce activatorul de culoare Time Away! se distinge de produsele similare de pe piață?
 • Componența unică face că activatorul să fie mult mai eficace decât alte preparate
 • În plus posedă coenzima Q10 – antioxidant - reduce radicalii liberi, întârzie procesul de îmbătrânire – adică cărunțirea părului,
 • conține argint – dezinfectant - întărește acțiunea coenzimei Q10 a întregului preparat; elimină mătreața și previne formarea ei.
 1. Conține în rețetă ingredientele iritante, potențial dăunătoare, alergenice, toxice etc.?

NU

 1. Ce tip de conservant are?
  Nu conține conservanți – este o substanță biologică, adică conține numai substanțe naturale.

 1. Dacă produsul nu vopsește părul– atunci de ce trebuie spălată pilea după folosirea lui?
  Argintul lasă urme negre pe piele. Asemănător unui inel de argint, care purtat o perioadă lungă de timp pe deget tot lasă o asemenea urmă închisă.

 1. În timpul curei trebuie întrerupt tratamentul ca părul să se „odihnească” sau nu este necesar?
  Nu trebuie întrerupt tratamentul, dar depinde de voința utilizatorului, totuși, trebuie luat în considerație că după întreruperea folosirii preparatului va rezulta o revenire lentă a părului cărunt.

 1. De ce după o anumită perioadă de timp, activatorul de culoare Time Away își schimbă culoarea?
  Modificarea nuanței activatorului de culoare Time Away nu influențează eficiența produsului. Conținutul de argint poate determina modificarea nuanței de la transparent la maroniu, ceea ce este un fenomen natural.

30 alte produse din aceeași categorie: