Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Senso Cremă hrănitoare de mâini Mărește

Senso Cremă hrănitoare de mâini

5044

Salvare pentru pielea uscată a mâinilor! O cremă cu o formulă extrem de hrănitoare, care aduce ușurareaproape ca un bandaj calmant.

More details

18,90 lei

Informații

Hrănește, hidratează și netezește minunat pielea mâinilor.
Se absoarbe rapid. Lasă un strat delicat, ce protejează mâinile împotriva uscării și a influențelor exterioare nefavorabile.
Are o aromă senzuală.

Ingrediente active

Unt de semințe de arbore de cacao - creează un strat ocluziv la suprafață, care previne evaporarea excesivă a umidității, condiționând astfel, adică înmuind și netezind pielea.
Unt de shea – lubrifiază și hidratează pielea, o protejează împotriva uscării, ajută la menținerea hidratării.
Extract de frunze de viță de vie - un ingredient antioxidant puternic, care luminează, calmează, întărește pielea și o hidratează. Calmează iritațiile și roșeața pielii, elimină petele de culoare, îmbunătățește fermitatea și elasticitatea, previne fotoîmbătrânirea.
Extract de rodie - protejează împotriva radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea prematură a pielii. Hidratează, conferă elasticitate și fermitate pielii.  
Ulei din semințe de floarea-soarelui - îndeplinește funcția de hrănire și lubrifiere a pielii.
Extract de fructe de zmeură - împrospătează, calmează iritațiile, îmbunătățește aspectul pielii, o întărește, o netezește și o regenerează eficient.
Extractul de opuntia ficus indica - prezintă proprietăți puternice de hidratare și împrospătare atât la nivelul epidermei, cât și în straturile mai profunde ale pielii, previne pierderea apei din epidermă. Protejează pielea împotriva factorilor de mediu nefavorabili, cum ar fi radiațiile UV.

Aplicare

Masează în pielea mâinilor, până se absoarbe complet. Aplică de câteva ori pe zi, conform cu nevoile tale personale.

Ambalaj

Capacitate 40 ml

30 alte produse din aceeași categorie: