Urmăriţi-ne pe Facebook

Senso - loţiune de migdale

5033

26,90 lei

Informaţii

Loțiunea de corp seducătoare cu o textură delicată, ce îți răsfață corpul și simțurile. Te vei îndrăgosti de ea de la prima atingere și nu o vei da nimănui! Uleiurile și extractele naturale îngrijesc, netezesc și protejează pielea, iar parfumul senzual se păstrează pe eaîncă mult timp.

Efectul îngrijirii:

 • corpul ferm și neted, piele elastică

Ingrediente active

 • Extract din vin roșu, un ingredient puternic antioxidant, așa-numitul "măturător al radicalilor liberi". Protejează pielea împotriva efectelor negative ale razelor solare, previne foto- îmbătrânirea. Îmbunătățește în mod vizibil starea și structura pielii, o netezește, îi oferă strălucire sănătoasă și elasticitate.
 • Extract de zmeură: împrospătează, calmează iritațiile, îmbunătățește aspectul pielii și îi oferă fermitate.
  Ulei de migdale dulci: emoliază, hrănește, regenerează, netezeșteși protejează pielea. Îi întărește stratul lipidic.
 • Extract de rodie: oferă fermitate și tonifică pielea, susținând producerea de colagen. Datorită conținutului ridicat de polifenoli, protejează împotriva radicalilor liberi.
 • Extract de opuntia ficus i indica: prezintă un efect puternic hidratant și revigorant atât asupra epidermei cât și a straturilor mai profunde ale pielii. Previne pierderea trans-epidermică de apă din epidermă. Protejează împotriva factorilor negativiale mediu, de exemplu, radiații UV.
 • Ceara de orez: înmoaie pielea și îi conferă loțiunii o textură cremoasă.
 • Unt de cacao: biocompatibil cu pielea umană, ceea ce înseamnă că ingredientele pe care acesta le conține sunt foarte bine tolerate de piele. Conținutul ridicat de antioxidanți - polifenoli favorizează producția de colagen și previne descompunerea acestuia, ceea ce asigură o creștere a aspectului ferm și elasticității pielii.
 • Ulei de floarea soarelui: reîmprospătează pielea, calmează iritațiile.
 • Ureea: hidratează puternic, previne pierderea umidității.
 • D-pantenol: calmează iritațiile, îngrijește pielea.

Aplicare

Masează balsamul pe piele după baie și imediat vei vedea și vei simți diferența! Conținutul ridicat de ingrediente cu un efect puternic de consolidare face ca pielea să fie mai fermă, iar datorită acestui fapt corpul tău obține un aspect mai în formă. Aplicarea loțiunii e pur și simplu o plăcere: datorită texturii tip cremă, sentimentul de netezire catifelată este alături de tine din momentul aplicării, iar parfumul minunat se păstrează mai mult pe piele.

Ambalaj

Capacitate 150 ml

30 alte produse din aceeași categorie: