Urmăriţi-ne pe Facebook

Hydroclinic lichid micelar

5005

19,90 lei

24,90 lei

Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile:  24.90 lei

Informații

Pentru îndepărtarea machiajului pentru față și ochi. Calmează iritațiile, nu afectează stratul natural hidrolipidic al epidermei. EFECT: elimină imediat machiajul, lasă pielea hidratată și pregătită pentru etapa următoare de îngrijire. Nu dă impresia de vâscozitate și grăsime.

Pentru îngrijirea zilnică a pielii lipsite de strălucire, sensibile, predispuse la iritații.
Are pH neutru pentru piele.

Componenţi activi

Acidul hialuronic – previne deshidratarea, are proprietăți hidratante, regenerante și îmbunătățește elasticitatea pielii.

Extract de lapte de capră - sursă bogată vitamine care sunt antioxidanți puternici și substanțe anti-radicale. Vitaminele protejează împotriva deshidratării pielii, iar fibrele de colagen și elastină protejează de îmbătrânire. Proteinele cu o greutate moleculară scăzută conținute în extract sunt substanțe bune care hidratează cele mai adânci straturi ale pielii.

Celulele stem de magnolia - activează reparația celulelor ADN, le protejează de stresul oxidativ.
Efectul lor de albire este remarcabil prin eficienţa semnificativă în reducerea cantităţii și concentrației de pigment melaminic.

Provitamina B5 - o substanță hidrogilizantă hidrofilă. Calmează iritarea pielii cauzată de supra-uscare, abraziune, expunere la radiațiile UV. Accelerează regenerarea epidermei, stimulează diviziunea celulară. Pătrunde în profunzime pielea, părul și unghiile.

Utilizare

O cantitate mică de soluție micelară, aplicați pe un disc cosmetic și îndepărtați machiajul sau
impuritățile.

Ambalaj

Cantitate 200 ml

30 alte produse din aceeași categorie: