Urmăriţi-ne pe Facebook

Ciocolată caldă Vişine în rom

5173

23,90 lei

29,90 lei

Mai multe informatii

Delectează-te cu gustul cremos de ciocolată cu notă clară de vișine în rom. Poți, de asemenea, să adaugi pudra de ciocolată și la diverse deserturi, pentru a îmbogăți gustul acestora.

Ciocolata cremoasă și catifelată răsfață papilele gustative cu bogăția sa. O poți preparaîn diverse moduri, adăugând condimentele preferate, lapte, frișcă. Delectează-te de gustul delicios al băuturii de ciocolată - exact așa cum îți place! Conține pulbere de cacao cu conținut redus de grăsimi (21%) și lapte praf degresat.

Este propunereaperfectă pentru toți iubitorii de dulciuri, care au grijă să își păstreze silueta suplă. O ceașcă de băutură de ciocolată conține în medie de 4 ori mai puține calorii decât 100 g de ciocolată. Astfel, ne putem bucura de gustul delicios al ciocolatei calde, fără să ne temem de kilogramele în plus.

Ciocolata este o sursă excelentă de triptofan, care se transformă în serotonină - neuro-transmițătorul de bază responsabil pentru buna dispoziție. Având în vedere conținutului ridicat de antioxidanți și magneziu, ajută la reducerea stresului.

Este suficient să amesteci pudra de ciocolată cu lapte fierbinte sau apă pentru a prepara rapid o băutură delicioasă. De asemenea, poate fi folosită cu succes și pentru pregătireade deserturigustoase.

Ambalaj: 120 g

7 alte produse din aceeași categorie: