Urmăriţi-ne pe Facebook

Wellness

informații

Produse noi

Oferte speciale

Wellness

Blue Nature este una dintre brandurile wellness de top oferite de către Betterware. La crearea ei nea călăuzit ideea, că dieta şi frumuseţea prezintă unul dintre aspectele cheie a vieţi şi stării sufleteşti cât mai bune. Având grijă de frumuseţe şi nutriţie trebuie să profitaţi de tot ce oferă şi are mai bun natura, de aceea în familia Blue Natu...

Blue Nature este una dintre brandurile wellness de top oferite de către Betterware. La crearea ei nea călăuzit ideea, că dieta şi frumuseţea prezintă unul dintre aspectele cheie a vieţi şi stării sufleteşti cât mai bune. Având grijă de frumuseţe şi nutriţie trebuie să profitaţi de tot ce oferă şi are mai bun natura, de aceea în familia Blue Nature veţi găsi suplimente naturale şi sigure pentru sănătate care conţin ingrediente de cea mai bună calitate, Blue Nature prezintă de asemenea preparate inovatoare pentru cavitatea bucală bazate pe nano-argint şi plante, cosmetice cu formule bine gândite bazate pe substanţe vegetale şi brevete cosmetologice internaţionale. Au fost create cu gândul la persoanele care preţuiesc naturaleţea şi calitatea înaltă. Oferta este completată de nămol 100% şi sare din Marea Moartă bogate în minerale preţioase pentru sănătate şi frumuseţe.
Dorim ca, colecţia Blue Nature să devină pentru membrii Clubului şi clienţii lor un permis în lumea wellness, în care îngrijirea sănătăţii se îmbină cu sentimentul de bunăstare, armonie a corpului şi minţii. Credem că, dieta şi frumuseţea prezintă un aspect cheie a vieţi şi stării sufleteşti cât mai bune. Blue Nature, este brandul creat pentru persoanele, care doresc să se bucure cât mai mult de sănătate, tinereţe şi o stare sufletească cât mai bună.

Mai multe

Wellness  Conține 37 produse.

Subcategorii

  • Suplimente

    Suplimentele alimentare de înaltă calitate, testate și sigure, ne ajută să furnizăm organismului ingredientele deficitare chiar și având o dietă foarte echilibrată. În special, când ducem un stil de viață activ, atât la locul de muncă, cât și în timpul liber. Vitaminele și nutrienții suplimentari ne ajută să ne menținem într-o formă bună și să facem față provocărilor zilnice cu mai multă ușurință.

  • Sănătate și frumusețe

    Sănătate și frumusețe – este imposibil să ne gândim la una fără a avea grijă de cealaltă. De la bun început, Betterware este conștientă de impactul lor asupra calității vieții, contribuind la menținerea sau îmbunătățirea acestora, chiar și în cel mai mic aspect.

  • Zâmbet frumos

    Dinții sănătoși și zâmbetul frumos reprezintă o asociere inseparabilă, de aceea, o condiție esențială pentru a le păstra pe amândouă, este menținerea unei igiene și îngrijiri corespunzătoare a cavității bucale. Familia de produse Dental a fost elaborată cu atenție de Betterware pentru persoanele care doresc să aibă grijă de dinții lor în mod eficient și același timp să mențină un zâmbet sănătos și frumos pentru o lungă perioadă de timp.

  • Cafea și ciocolată

    Cafeaua selectată cu grijă din cele mai bune soiuri de boabe, vă permite să savurați nu numai gustul excepțional, ci și să vă stimuleze eficient corpul la locul de muncă și în afara acestuia. Selecția de soiuri de cafea oferite de Betterware oferă oricui șansa de a bea o cafea gustoasă și sănătoasă, chiar și celor mai pretențioși amatori de cafea neagră.

  • Ceaiuri
  • Cosmetice

    Din preocupare pentru sănătate și bunăstare, dorim să ne ocupăm și de frumusețea pielii tale, de aceea, am creat categoria de cosmetice Blue Nature Innovative Cosmetics.

    Oferim o gamă largă de produse cosmetice cu rețete bine gândite, bazate pe ingrediente active naturale. Vei găsi aici produse pentru îngrijirea corpului, a feței și a părului, pentru ea și pentru el.

pe pagină
Produse pe pagină 1 - 12 din 37
Produse pe pagină 1 - 12 din 37